download
TopoL xT
aktualizace TopoLu
TopoL xT 10.0
TopoL xT 9.5
TopoL Mobile
aktualizace TopoLu Mobile
ovladače pro hardlock
upgrade klíče
MS Visual FoxPro ODBC Driver
RÚIAN schéma
videa
dokumenty, manuály, brožury

TopoL xT 10.0

Instalace TopoL xT 10.0 již není rozdělena podle jednotlivých variant – všechny varianty mají společný instalační program, který obsahuje i komponenty TopoL NT. Varianta TopoLu je spouštěna podle hardlocku. Pokud není hardlock zapojen, nebo obsahuje starší verze, je TopoL spuštěn jako demonstrační verze. To znamená, že můžete zobrazovat všechny podporované typy dat, ale editovat lze bloky pouze do velikost 500 objektů (bodů, linií, ploch a textů dohromady). Rastry lze měnit do velikosti 4 milionů pixelů. Nelze také tisknout v měřítku. Pokud se rozhodnete pro jeho koupi, stačí si jej objednat a my vám pošleme hardlock. Nemusíte již nic přeinstalovávat.

Při instalaci si lze zvolit jazyk, který bude použit během instalace a zároveň pro implicitní nastavení jazyka programu a implicitní nastavení souřadnicových systémů.

Instalace zároveň obsahuje instalaci ovladače hardlocku a MS Visual FoxPro ODBC Driveru, které jsou potřebné pro funkčnost TopoLu.

soubory ke stažení

aktualizace: 8. 9. 2023
verze: 10.0.31.0

popis soubor velikost
TopoL xT 10.0 setup.exe 72,80 MiB
TopoLík xT 10.0 Topolik.exe 54,28 MiB

TopoL xT nemá žádné speciální požadavky na funkčnost systému.

Stáhněte soubor na libovolné místo na disku a spusťte jej. Instalační program vás pak provede celou instalací – řiďte se jeho pokyny.

Postup na Windows Vista, 7, 8 a 10